Traybake met braad­worst, broc­co­li en ras el han­out

Aantal personen: 4, Kooktijd: 10 minuten,
Oventijd: 30 minuten op 200°C

Ingrediënten

Traybake met braad­worst, broc­co­li en ras el han­out:

  • 1 kg vastkokende/kruimige aardappel
  • 4 middelgrote uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 g broccoli
  • 2 el milde olijfolie
  • 2 el Euroma Original spices by Jonnie Boer ras el hanout
  • 4 varkensbraadworsten
  • zout

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Halveer de geschilde aardappelen en snijd in de lengte in partjes van ca. 2 cm dik.
  • Pel de uien en snijd ze in vieren.
  • Snijd de broccoli in roosjes, snijd de stronk van de broccoli in stukjes van 2 cm.
  • Verdeel de aardappelen, knoflook en ui op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Besprenkel met de olie en bestrooi met de ras el hanout en eventueel zout.
  • Meng goed en rooster de groenten in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
  • Schep na 10 min. om, voeg de worst en broccoli toe en bak mee.

Bron: Allerhande