Bokkenpootjes Tiramisu

Aantal personen: 4,
Bereidingstijd: 25 min

Ingrediënten

Bokkenpootjes Tiramisu:

  • 1 pak bokkenpootjes
  • 500 gr mascarpone
  • 250 ml slagroom
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 eetlepel cacao
  • 1 kopje koffie
  • scheutje Amaretto

Bokkenpootjes Tiramisu

  • Laat de koffie afkoelen in een diep bord of in een kommetje.
  • Voeg eventueel een scheutje Amaretto toe.
  • Mix de mascarpone met de slagroom en de vanillesuiker stijf.
  • Verdeel een beetje van de room over de bodem van de glaasjes.
  • Breek de bokkenpootjes in drieën of tweeen.
  • Doop een paar stukken ca 1 seconden in de koffie en verdeel over de room in de glaasjes.
  • Herhaal deze lagen nog een keer.
  • Eindig met een laagje room en zeef hier een beetje cacao over.
  • Steek aan de bovenzijde een half Bokkenpootje in de room.
  • Serveer de Bokkenpootjes tiramisu direct of bewaar hem in de koelkast.
  • Een hele nacht kan ook maar dan bestaat wel de kans dat de bokkenpootjes zachter worden.

Bron: Leuke Recepten