

Gevulde Kastanjechampignons
Bereidingswijze
Rooster de pijnboompitten.
Borstel de champignons schoon, verwijder de steelaanz...

Coleslaw
Bereidingswijze
Meng voor de dressing de mayonaise met de appelciderazijn, grove mosterd, mosterdp...

Cola Can Chicken
Bereidingswijze
Maak een marinade van suiker, ketchup, Sriracha en 200ml Coca Cola.
Smeer hierme...

Simpele Pulled Pork
Bereidingswijze
Maak je barbecue klaar voor indirect barbecueën op 120-125°C.
Smeer de procureur...

Chimmichurri
De Argentijnse saus voor bij grote stukken gebraad.
Bereidingswijze:
Laat het zout oplossen...

Frikandel burnt ends
Frikandel burnt ends zijn frikandellen van de BBQ 2.0 Een ludieke, erg lekkere, simpele BBQ snack. T...

Spareribs 3-2-1
Instructies
Maak de barbecue klaar voor indirect gebruik op 107-120°C.
Verwijder het vlies a...

Hamburger Broodje
Bereidingswijze
Ik maak voor dit soort zacht brood altijd eerst een tangzhong:
20 gram (pate...

Beer Can Chicken
Bereidingswijze
Mix in een bakje alle ingrediënten voor de rub.
Haal het overtollige vet van de...

Moink Balls
Een heerlijk hapje voor op een gezellige barbecue middag of avond. De naam Moink komt van de twee ve...